The program of the Literature Festival Meet Me at the Lighthouse is online! We’re packed to take a boat from Lauwersoog to the Northern Island of Schiermonnikoog.

https://mmatl.nl/programma

Van donderdag 9 tot en met zondag 12 november 2023 vindt de tweede editie plaats van Meet Me at the Lighthouse, het literatuurfestival op Schiermonnikoog.

Bekijk hier het blokkenschema.

Je koopt je kaartjes via de losse programmaonderdelen. Wil je meerdere kaartjes tegelijk kopen, ga dan naar de pagina waar je kaartjes voor alle activiteiten vindt.

Na een succesvolle eerste editie in 2022 is Meet Me at the Lighthouse een vierdaags festival geworden. Het programma is bekend: Eva Meijer, Adriaan van Dis, Mariken Heitman, Simone Atangana Bekono, Myron Hamming, Gerbrand Bakker, Dorien Dijkhuis, Mathijs Deen, Nikki Dekker, Maria Isolina Cozzani, Kirsten van Santen, Tsead Bruinja, Sietze Norder, Femke Essink, Francis Broekhuijsen en Mathijs Sanders prijken op het affiche. We doen meer locaties aan en we organiseren meer kleine activiteiten overdag. Literaire programma’s, leesclubs, wandelingen en een aantal unieke ervaringen. Zorg dat je erbij bent!