TRAILER SECOND HAND STORIES 2022

Trailer Second Hand Stories by Danielle van Vree

Van 25 november t/m 3 december 2022 is de film Second Hand Stories als installatie te zien in Kringloopwinkel de Lokatie, Distelweg 85, Amsterdam, tijdens openingstijden. Op zaterdag 26 november om 20.00 is er speciaal een (gratis) geprojecteerde vertoning. Aanmelden graag via online@delokatie.org

Second Hand Stories is een korte film van 25 minuten over onze relatie tot de ander en de patronen die wij als mens hierbinnen ontwikkelen. Rituelen die we gebruiken om ons leven mee vorm te geven of patronen waar we in vastlopen en die tot stilstand leiden. De film is gesitueerd in een kringloopwinkel. In de nacht ontwaren we flarden van verhalen die door ons allen geleefd zouden kunnen zijn.

De film is tijdens vier nachten opgenomen in Kringloopwinkel de Locatie waar de filmsets gebouwd konden worden van de spullen die op dat moment aanwezig waren.

Second Hand Stories is in juni 2022 in première gegaan in het EYE tijdens Cinedans.

met: René van ’t Hof, Irene Schaltegger, Huug van Tienhoven, Paul van der Laan, Danielle van Vree, Hidde Aans-Verkade, Zoë Demoustier, Lana van Vree

regie: Danielle van Vree, camera: Victor Horstink, sound design: Vladimir Rakic, edit: Ania Harre, advies: Ester Eva Damen

https://www.delokatie.org/winkels/noord-distelweg-85/