Listen to PODCAST NDSM EXPO#XI – ODYSSEY via:

htttp://jetee.nl/podcast-ndsm-expo10-odysseus/

Ester Eva Damen & Joris Berger

After scanning a QR code on the NDSM Expo#XI, you can listen to a podcast here changing during the duration of the exhibition. Core themes are the problems that Odysseus tried to overcome on his journey, translated to this time: How do we deal with territory and potential guests?

UITNODIGING – INVITATION – OPENING
NDSM EXPO XI – ODYSSEE 2.0 –
29 april 17:00

U bent van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening van de expositie ODYSSEE 2.0 op 29 april aanstaande bij NDSM FUSE om 17.00
You are cordially invited to the grand opening of the exhibition ODYSSEE 2.0 on April 29 at NDSM FUSE at 17.00

NDSM EXPO XI – ODYSSEE 2.0
De Odyssee is het heldenepos van Homerus over de tocht van Odysseus naar Ithaka. Een reis vol uitdagingen, ellende, monsters en verleidingen. De verhalen gaan over verraad, maar ook over slimheid en liefde, doorzettingsvermogen, creativiteit en hoop. Een metafoor voor de reis van de mens door het leven en de zoektocht naar de zin ervan… lees meer
The Odyssey is Homer’s epic about the journey of Odysseus to Ithaca. A journey full of challenges, misery, monsters and temptations. The stories include betrayal, but also cleverness and love, perseverance, creativity and hope. A metaphor for man’s journey through life and the search for its meaning… read more

Curator Ellen Klijzing

Kunstenaars Artists Lennaart Allan, Guévørk Aivazian, Lies Aris,
Sietse H. Bakker, Simone Boon, Vincent Boschma, Allard Boterenbrood, Rika Maja Duevel, Ester Eva Damen & Joris Berger, Simon Floter, Fabien Gruau, Frank Hietbrink, Vladimir Hristov, Ossa Kierkegaard, Esther Kin, Ellen Klijzing, Nanny Kok, DH Mack, Helena Kaori Maeda, Femke Moedt, Hanneke De Munck, Benny Van Der Plank, Pieter Post, Ana Queen, Paul Rinzo, Regina Rorije,
Jan Seelen, Helga Van Stralen, Elvira Vroomen, Marius Van Zandwijk